fbpx

Soha ne add fel! Ducza Robi II.

Ahogy ígértem, a Robi-sztorinak folytatása következik. (Ha lemaradtál, az első részt itt olvashatod.)

Ez alkalommal a beavatkozások részleteibe pillanthattok be, hogy lássátok, miből is lesz a cserebogár.
Robi, az évekig tartó plasztikai műtétek megpróbáltatásai után úgy döntött, nem akar több hasonló beavatkozást. Ugyanakkor évekig gondolkozott és kereste a lehetőséget arra, hogy kisebb megpróbáltatásokkal járó megoldást találjon arra, hogy tekintete és arca esztétikusabb hatást keltsen. 
Az interneten kutatva talált rám és munkáim olyan meggyőző erővel hatottak rá, hogy megkeresett e-mailben. Levelében fotót küldött és megkérdezte tudok-e neki segíteni. 
Vegyes érzések kavarogtak bennem. Hirtelen elfogott a vágy, hogy segítsek ennek a fiúnak, hiszen annyi mindenen keresztül ment már. Ugyanakkor hatalmas megtiszteltetést is éreztem a bizalom miatt, hogy egyáltalán megkeresett annyi tépelődés után. 
Természetesen szakemberként a szakmai kihívást is láttam a feladatban és így összeállt a kép bennem: „Segítenem kell!” 
Így elvállaltam Robi kezelését karitatív alapon. Robi pedig cserében elszánta magát arra, hogy arcát, történetét megoszthatom veletek. Ez Robi önfelvállalása, ami hihetetlen bátorságról és belső erőről tanúskodik. 
Így indult el köztünk egy igazán szoros együttműködés, mely mára igazi barátsággá nőtte ki magát. 
Ígéretemhez híven következzék hát Robi kezelés-sorozatának bemutatása. 
A legelső lépés az volt, hogy készítettem Robinak egy realisztikus férfi szemöldököt, mely rögtön karakteresebbé varázsolta arcát. Ezáltal új technika született, melyet „Duczarobis” technikának kereszteltünk el. 
A szemöldököt követően az ajak formájának korrigálása következett. De ez csak a kezdet volt, mert az igazi munka csak ezután kezdődött. Az arc tónusának véglegesítése tökéletes camouflage (elfedés) technikámmal. 
A homlok és a halánték bőrének transzplantált összeillesztéseinek korrekcióját végeztem el, hogy a különböző területek színe a lehető legjobban közelítsen egymáshoz. A fotón jól látható a kezelés előtti és utáni állapot közti különbség. 
Az orca hegeit és az áll vonalában lévő hegeket borostával és camouflage technikával takartam, amit speciális haj és bőr pigmenttel készítettem.
Imádom, hogy a munkám során a sablon megoldások nem működnek, ugyanakkor bevethetem a kreativitásomat annak érdekében, hogy a lehető legjobb eredményt érjük el.
Minden megoldás egyedi és személyre szabott, mint ahogy mi magunk is azok vagyunk. Nincs két egyforma ember, nincs két egyforma arc, így nincs két egyforma megoldás.
Ez az igazi kihívás számomra és ezért van, hogy soha nem unom meg a munkámat. Az, hogy közben az elvégzett munkáim által szakmailag is épülhetek egy igazi bónusz. Nincs hálásabb feladat annál, mikor javíthatom mások életminőségét azáltal, hogy esztétikusabbá varázsolom megjelenésüket. Az igazi ajándék azonban az, mikor Robi belenézett a tükörbe és csak ennyit mondott kaján mosollyal az arcán: „Csak vigyázz, nehogy túl jóképű legyek!”
Imádom a humorát és azt, ahogy hozzááll ehhez az egész kezeléssorozathoz, a saját helyzetéhez. Vele azt élem meg, hogy nincsenek tabuk, nyíltan beszélhetünk az arcán lévő hegekről, elváltozásokról, melyektől a legtöbben megijednek, vagy egyszerűen csak nem tudnak vele mit kezdeni.
Az, hogy Robi még humorral is fűszerezi helyzetét, az azt mutatja, hogy mára felépítette önmagában azt a képet, aki ő maga és a lehető legnagyobb elfogadással kezeli azt.
Ugyanakkor a jóból soha sem elég és céljai között szerepel, hogy ezt a belső képet önmagáról tovább fejlessze és még elfogadóbbá váljon önmagával és tükörképével szemben.
Tudtátok, hogy mennyire meghatározó az a kép, amit minden reggel a tükörbe nézve látunk? S azt tudtátok, hogy nem csak az a fontos, amit látsz, hanem leginkább az, ahogyan látod azt? 
Te megfigyelted már, hogy téged milyen érzések kerítenek hatalmukba, mikor reggel még álmosan és kócosan először belenézel a tükörbe? Ha nem, akkor kezdd el holnap reggel!
Figyeld a látványt és az érzéseidet egy időben! Mit tapasztalsz? Elfogadod amit látsz vagy nőként őrült sminkelésbe kezdesz, hogy „rendbe hozd magad” vagy férfiként lemondóan legyintesz, hogy „ennél úgyis már csak rosszabb lesz”? Esetleg önkéntelenül kerülöd, hogy egyáltalán belenézz a tükörbe?
Nézz szembe önmagaddal! Tölts el reggelente egy percet azzal, hogy belenézel a tükörbe és megfigyeled a látványt és az érzéseidet egy időben!
Legyen ez egy játék a következő alkalomig, amikor is Robi kezeléssorozatának befejező epizódjával jelentkezünk. 
Kövess minket a Facebookon is!

Rólunk mondták

Kamondi Flóra
Tovább olvasom
Melinda egy nagyon profi szakember! Természetes hatású tetoválásokra törekszik és igényes munkák kerülnek ki a kezei alól! A legjobb,legkedvesebb,legfelkészültebb szakember akivel eddig találkoztam. Alázatos a munkájában és mindig a vendég az első számára. Törekszik arra,hogy egyre jobb legyen és egyre nagyobb sikereket érhessen el. Engem nagyon hasznos tanácsokkal látott el és a régi erős sminktetoválásomat tüntette el gyorsan és fájdalommentesen. Az új tetoválásomnak köszönhetően újra lágy és természetes arc néz vissza rám a tükörbe. A szalonja exkluzív, igényes, tiszta , stílusos, egy külön élmény betérni oda. A profizmus itt kezdődik!!!! Mindenkinek ajánlom!
Csejtei Hajnalka
Tovább olvasom
Tegnap készítette el Melinda szálas technikával a szemöldök tetoválásomat. Nagyszerű szakember, ajánlani tudom mindenkinek, mert kiváló ízléssel készíti el a hozzád illlő formát. Nagyon boldog vagyok, hogy őt választottam!
Kiss Alexandra
Tovább olvasom
Melinda szálas szemöldök tetoválást készített nekem. Nagyon tetszik a végeredmény, csak ajánlani tudom mindenkinek! ☺️
M Mariann
Tovább olvasom
Melinda minden szempontból a legjobb választás. Művész, maximalista, professzionalista, jó ember. Mindenkinek szívből ajánlom, aki szeretné megtartani a természetességet, de tökéletesítve Melinda keze által.
Papp-Budavári Krisztina
Tovább olvasom
Melinda rendkívül kedves, és remek szakember! Bátran ajánlom! Öröm hozzá visszajárni!
Varga Szilvia
Tovább olvasom
Melinda nagyon jó szakember, rendkívül kedves és precíz. Ajánlom mindenkinek.
Nagy Fruzsina
Tovább olvasom
Túlzás nélkül a legjobb a szakmában! Örülök, hogy rátaláltam, az elrontott csúnya szemöldökömből valami csodát varázsolt! Öröm hozzá visszatérni.☺️
Almási Edit
Tovább olvasom
Melinda maga a stílus és elegancia. Ezt tükrözi mind a szalon ahová belépünk illetve minőségi, professzionális munkája is.
Előző
Következő

Hasonló bejegyzések