fbpx
Stria eltüntetése? Lehetséges!

Stria eltüntetése? Lehetséges!

A bőr sajnos nem mindig képes követni a túl gyors alakváltozást, így fehéres, gyakran inkább vöröses színű csíkok, úgynevezett striák alakulnak ki rajta. Ilyen gyors alakváltozás előfordulhat terhesség következtében, egy kis hízás vagy éppen fogyás következményeképp is – és sajnos rengetegen küzdenek az ilyen módon kialakuló repedt bőrrel, amit sem műtéti úton, sem pedig drága krémekkel nem lehet hatékonyan regenerálni. De ez azt jelenti, hogy nincs remény a stria eltüntetésére? Dehogy! A sminktetoválás a striák és hegek eltüntetésére is hatékony megoldást jelent.

A striák megjelenésének okai

Berepedezett bőr, fenéktáji vagy hasi csíkok megjelenése – ez egy természetes folyamat, melynek során a bőr alatti kötőszövet nem képes lépést tartani a bőr növekedésével. Sokszor hívjuk ezeket a bőrelváltozásokat terhességi csíkoknak is, ám sok esetben már tinédzserkorban kialakulhatnak ilyen vonalak, ráadásul egyáltalán nem csak nőket érinthet ez a probléma.

Viszlát, csíkos mell! Stria eltüntetése tetoválással

A megnyúlt bőrrel együtt járó csíkok sok embernél okoznak önértékelési zavarokat, önbizalomhiányt, esetleg depressziót, ezért rendkívül jó hír, hogy a legkorszerűbb sminktetováló technikákkal sok esetben hatékonyan és gyorsan eltüntethetők.

Stria eltüntetése – hogy is működik ez a technika?

A sminktetoválás egyszerű technika, melynek során a bőr színével megegyező pigmenteket juttatunk a kezelendő bőrfelületbe, így elfedve a pigmenthiányos részeket. Legyen szó hasi csíkokról vagy éppen a mell csíkosodásáról, ezek a vonalak a bőr természetes színétől látványosan eltérő árnyalatúak, ám a megfelelő orvosi tetoválással a szabad szem számára észrevehetetlenné tehetők.

A kezelés bőrtípustól függően évekig megszabadítja vendégeinket a striás terület takargatástól.

Rólunk mondták

Kamondi Flóra
Tovább olvasom
Melinda egy nagyon profi szakember! Természetes hatású tetoválásokra törekszik és igényes munkák kerülnek ki a kezei alól! A legjobb,legkedvesebb,legfelkészültebb szakember akivel eddig találkoztam. Alázatos a munkájában és mindig a vendég az első számára. Törekszik arra,hogy egyre jobb legyen és egyre nagyobb sikereket érhessen el. Engem nagyon hasznos tanácsokkal látott el és a régi erős sminktetoválásomat tüntette el gyorsan és fájdalommentesen. Az új tetoválásomnak köszönhetően újra lágy és természetes arc néz vissza rám a tükörbe. A szalonja exkluzív, igényes, tiszta , stílusos, egy külön élmény betérni oda. A profizmus itt kezdődik!!!! Mindenkinek ajánlom!
Csejtei Hajnalka
Tovább olvasom
Tegnap készítette el Melinda szálas technikával a szemöldök tetoválásomat. Nagyszerű szakember, ajánlani tudom mindenkinek, mert kiváló ízléssel készíti el a hozzád illlő formát. Nagyon boldog vagyok, hogy őt választottam!
Kiss Alexandra
Tovább olvasom
Melinda szálas szemöldök tetoválást készített nekem. Nagyon tetszik a végeredmény, csak ajánlani tudom mindenkinek! ☺️
M Mariann
Tovább olvasom
Melinda minden szempontból a legjobb választás. Művész, maximalista, professzionalista, jó ember. Mindenkinek szívből ajánlom, aki szeretné megtartani a természetességet, de tökéletesítve Melinda keze által.
Papp-Budavári Krisztina
Tovább olvasom
Melinda rendkívül kedves, és remek szakember! Bátran ajánlom! Öröm hozzá visszajárni!
Varga Szilvia
Tovább olvasom
Melinda nagyon jó szakember, rendkívül kedves és precíz. Ajánlom mindenkinek.
Nagy Fruzsina
Tovább olvasom
Túlzás nélkül a legjobb a szakmában! Örülök, hogy rátaláltam, az elrontott csúnya szemöldökömből valami csodát varázsolt! Öröm hozzá visszatérni.☺️
Almási Edit
Tovább olvasom
Melinda maga a stílus és elegancia. Ezt tükrözi mind a szalon ahová belépünk illetve minőségi, professzionális munkája is.
Előző
Következő

Hasonló bejegyzések