fbpx

Szakmai utam legnagyobb kihívása …

“Életem legnagyobb alkotásához, kihívásához érkeztem” Úgy érzem 10 éves pályafutásom eddigi csúcspontjához értem, és tudjuk hogy mindig a nehézségek legyőzése árán tudunk tovább fejlődni!!

A mai nap egy csodálatos személyiséggel találkoztam, aki sokak számára kitartásból és akaratból igazi példakép lehetne! Nézzük röviden a történetet az elejéről: Robi mellett másfél éves korában felrobbant egy olajkályha, így az arca és mindkét kézfeje, súlyosan megégett. A kisfiút édesanyja mentette ki a tűzből, de a sors úgy hozta, hogy a fiatal anyán már nem tudtak segíteni. Ducza Róbert, viszont életében maradt, és örökre magán hordta, annak a pillanatnak az emlékeit. 21 éves koráig már több mint 30-szor megműtötték, de a legfontosabb beavatkozás még hátra volt. Az arcára, új bőrt tenyésztettek, egy szokatlan, de nem új eljárás segítségével. A fiú egyik karján tenyésztett bőrt át transzpantálták az arcához. A műtét sikeres volt! Ezután sajnos további megpróbáltatások vártak Robira, arcmozgató idegei, és baloldali hallása, egy agydaganat miatt lebénult. A műtét sikeres volt, de sajnos a bénulás részlegesen megmaradt, az arc bal oldalán. Sok év gondolkodás után úgy gondolta nem adja fel, hogy tekintete esztétikusabb legyen, látva munkáimat, megkeresett engem email-ben, hogy tudok-e segíteni neki ebben a küzdelemben. Mikor megnyitottam a levelet, vegyes érzések kavarogtak bennem, egyrészt mérhetetlen sajnálatot, másrészt óriási megtiszteltetést éreztem egyszerre. A levélre rögtön válaszoltam, és boldogan elfogadtam Robi megkeresését. Fontos, hogy tudjátok Robi büszkén vállalva saját magát, hozzájárult története, és kezelése részleteinek megosztásához! Robi esztétikai kezelését, a mai napon elkezdtem, első lépésben készítettem neki egy realisztikus férfi szemöldök tetoválást, aminek nevet is adtunk, „Duczarobis” technika. 😀Majd ezt követően korrigáltam az ajak formáját is. A legnagyobb munka ezután következik , mert bemutatom nektek a tökéletes camouflage technikámat, hogy az arc tónusokat hogyan véglegesítem😊 de rövidesen beszámolok nektek részletesen, és izgatottan várjuk együtt a végeredményt! HIHETETLEN BOLDOGSÁGGAL, és jó érzéssel tölt el, hogy segíthetek Robinak, aki egyéniségével óriási feltöltődést adott ma nekem. Mérhetetlenül büszke is vagyok egybe, és örömömben sírni tudnék☺️✅🇭🇺

Rólunk mondták

Kamondi Flóra
Tovább olvasom
Melinda egy nagyon profi szakember! Természetes hatású tetoválásokra törekszik és igényes munkák kerülnek ki a kezei alól! A legjobb,legkedvesebb,legfelkészültebb szakember akivel eddig találkoztam. Alázatos a munkájában és mindig a vendég az első számára. Törekszik arra,hogy egyre jobb legyen és egyre nagyobb sikereket érhessen el. Engem nagyon hasznos tanácsokkal látott el és a régi erős sminktetoválásomat tüntette el gyorsan és fájdalommentesen. Az új tetoválásomnak köszönhetően újra lágy és természetes arc néz vissza rám a tükörbe. A szalonja exkluzív, igényes, tiszta , stílusos, egy külön élmény betérni oda. A profizmus itt kezdődik!!!! Mindenkinek ajánlom!
Csejtei Hajnalka
Tovább olvasom
Tegnap készítette el Melinda szálas technikával a szemöldök tetoválásomat. Nagyszerű szakember, ajánlani tudom mindenkinek, mert kiváló ízléssel készíti el a hozzád illlő formát. Nagyon boldog vagyok, hogy őt választottam!
Kiss Alexandra
Tovább olvasom
Melinda szálas szemöldök tetoválást készített nekem. Nagyon tetszik a végeredmény, csak ajánlani tudom mindenkinek! ☺️
M Mariann
Tovább olvasom
Melinda minden szempontból a legjobb választás. Művész, maximalista, professzionalista, jó ember. Mindenkinek szívből ajánlom, aki szeretné megtartani a természetességet, de tökéletesítve Melinda keze által.
Papp-Budavári Krisztina
Tovább olvasom
Melinda rendkívül kedves, és remek szakember! Bátran ajánlom! Öröm hozzá visszajárni!
Varga Szilvia
Tovább olvasom
Melinda nagyon jó szakember, rendkívül kedves és precíz. Ajánlom mindenkinek.
Nagy Fruzsina
Tovább olvasom
Túlzás nélkül a legjobb a szakmában! Örülök, hogy rátaláltam, az elrontott csúnya szemöldökömből valami csodát varázsolt! Öröm hozzá visszatérni.☺️
Almási Edit
Tovább olvasom
Melinda maga a stílus és elegancia. Ezt tükrözi mind a szalon ahová belépünk illetve minőségi, professzionális munkája is.
Előző
Következő

Hasonló bejegyzések