fbpx
stria

Szülés utáni stria kezelés több lépésben


Pár hónappal ezelőtt stria tetoválás kapcsán keresett fel bennünket vendégem. Mikor eljött a konzultációra, szembesültünk azzal, hogy első körben egy olyan kezelésre van szükségünk, ahol a bőrnek a szerkezetét tudjuk javítani.


Két gyermek után elvesztette rugalmasságát és feszességét a bőre. 
Ez egy nagyon érdekes munka volt számomra. Nagyon tanácstalan voltam az elején, hogy milyen technikával tudom elfedni ezt a bőr rugalmatlanságot, a striákat és a bőrmegereszkedést. Mivel nagyon laza kötőszövetről beszélünk, első körben javasoltam vendégemnek a has plasztikát. Semmiképpen nem szeretett volna ilyen jellegű kezelésre menni. A műtét után, valószínű, hogy a striák sokkal jobban felfutottak volna, az is meglehet, hogy csak több stria alakult volna ki.


Ez a munka számomra egy kísérlet volt, hogy az én technikáimmal hogyan tudom szebbé tenni ezt a területet. 
Mielőtt belekezdtünk a kezelésekbe, megbeszéltük, hogy 100%-os eredményt nem fogunk tudni elérni, de hogyha egy 50%-ot elérünk az már jó lesz neki. 
Így értük el tehát az 50%-os eredményt, elkerülve a has plasztikai műtétet. Ez a műtét nagyobb kellemetlenséggel járt volna mint a stria tetoválás, valamint a bőrnek a kezelése.
Első körben egy tűs kezelést alkalmaztunk neki, amit bioneedlingnek hívunk.
Nagyon hatásos kezelés ha a bőr rugalmasságának visszanyeréséről van szó, vagy akár hiperpigmentált foltokat, kisebb ráncokat szeretnénk halványítani.  Ebből a kúrából kapott 4-et, a bőrt megtudtuk feszesíteni, ezzel elkerülve a vágást, hasplasztikát. 
Ötödik alkalommal tudtuk a striákat tetoválni, a színén tudtunk segíteni, hogy ne legyen olyan feltűnő. Ezt követte még egy utolsó kezelés, a korrekció, ahol tökéletesítettük a munkát, az eredmény nagyjából 50% os lett, de a képen láthatjátok a változást. 

Vendégem meg van elégedve, boldog az eredménytől!

Rólunk mondták

Kamondi Flóra
Tovább olvasom
Melinda egy nagyon profi szakember! Természetes hatású tetoválásokra törekszik és igényes munkák kerülnek ki a kezei alól! A legjobb,legkedvesebb,legfelkészültebb szakember akivel eddig találkoztam. Alázatos a munkájában és mindig a vendég az első számára. Törekszik arra,hogy egyre jobb legyen és egyre nagyobb sikereket érhessen el. Engem nagyon hasznos tanácsokkal látott el és a régi erős sminktetoválásomat tüntette el gyorsan és fájdalommentesen. Az új tetoválásomnak köszönhetően újra lágy és természetes arc néz vissza rám a tükörbe. A szalonja exkluzív, igényes, tiszta , stílusos, egy külön élmény betérni oda. A profizmus itt kezdődik!!!! Mindenkinek ajánlom!
Csejtei Hajnalka
Tovább olvasom
Tegnap készítette el Melinda szálas technikával a szemöldök tetoválásomat. Nagyszerű szakember, ajánlani tudom mindenkinek, mert kiváló ízléssel készíti el a hozzád illlő formát. Nagyon boldog vagyok, hogy őt választottam!
Kiss Alexandra
Tovább olvasom
Melinda szálas szemöldök tetoválást készített nekem. Nagyon tetszik a végeredmény, csak ajánlani tudom mindenkinek! ☺️
M Mariann
Tovább olvasom
Melinda minden szempontból a legjobb választás. Művész, maximalista, professzionalista, jó ember. Mindenkinek szívből ajánlom, aki szeretné megtartani a természetességet, de tökéletesítve Melinda keze által.
Papp-Budavári Krisztina
Tovább olvasom
Melinda rendkívül kedves, és remek szakember! Bátran ajánlom! Öröm hozzá visszajárni!
Varga Szilvia
Tovább olvasom
Melinda nagyon jó szakember, rendkívül kedves és precíz. Ajánlom mindenkinek.
Nagy Fruzsina
Tovább olvasom
Túlzás nélkül a legjobb a szakmában! Örülök, hogy rátaláltam, az elrontott csúnya szemöldökömből valami csodát varázsolt! Öröm hozzá visszatérni.☺️
Almási Edit
Tovább olvasom
Melinda maga a stílus és elegancia. Ezt tükrözi mind a szalon ahová belépünk illetve minőségi, professzionális munkája is.
Előző
Következő

Hasonló bejegyzések