fbpx
eltávolítás

Tetoválás eltávolítás: Szemhéj tetoválások és a stílus fontossága!

Sokan döntenek úgy, hogy tetováltatnak, ám kevesen gondolkodnak el alaposan azon, hogy a későbbiekben mit jelent majd nekik az adott művészi alkotás az arcukon vagy testükön. A szemhéj tetoválások különösen érzékeny területnek számítanak, és nem csak a fájdalom, de az eltávolítás is kihívást jelenthet.

Elsőként azt kell átgondolnunk, hogy milyen szemhéj tetoválást szeretnénk. Figyelembe kell venni az arcformánkat, a szemünk méretét, a szemöldök formáját és az általános sminkelési szokásainkat. Ha például ritkán sminkelünk, vagy ha az életünk szakmai szempontból nem teszi lehetővé a látványos megjelenést, akkor egy harsány, feltűnő tetoválás hosszú távon nem biztos, hogy praktikus választás.

Az egyik legveszélyesebb terület lehet, mert nem minden tetoválási stílus áll jól mindenkinek. Fontos tudni, hogy a szemhéj tetoválások eltávolítása komoly odafigyelést és tapasztalatot igényel. Azt tanácsolom, hogy mindig keressünk olyan szakembert, aki tapasztalt a tetoválás eltávolításban.

A mellékelt képen látható egy divatos füstös szemhéj tetoválás, amit a vendég kezdetben sem szeretett. Rögtön kiderült, hogy nem illeszkedik az arcához, és csak néhány hónapig tudta elviselni. Ezért fontos a stílus megválasztása, mert ha valami nem harmonizál az arcunkkal vagy az életvitelünkkel, hosszú távon csalódást okozhat.

A képen 1 alkalmas eltávolítás utáni eredmény látható. Azonban fontos kiemelni, hogy nem minden esetben elegendő egyetlen kezelés. A siker sok tényezőtől függ, és mindenképpen tisztában kell lennünk az eltávolítás előtt álló kockázatokkal és következményekkel.

A következő posztban bővebben mesélünk majd a saját tapasztalatainkról, arról, hogy mivel dolgozunk, és milyen módszereket alkalmazunk az eltávolítás során. Ha érdekel a téma, ne maradj le, kövess minket!

ui: A vendégben olyan maradandó nyomot hagyott ez a rosszul választott tetoválás, hogy azt mondta soha többet nem szeretne tetoválást, nem beszélve az anyagi részéről.

Rólunk mondták

Kamondi Flóra
Tovább olvasom
Melinda egy nagyon profi szakember! Természetes hatású tetoválásokra törekszik és igényes munkák kerülnek ki a kezei alól! A legjobb,legkedvesebb,legfelkészültebb szakember akivel eddig találkoztam. Alázatos a munkájában és mindig a vendég az első számára. Törekszik arra,hogy egyre jobb legyen és egyre nagyobb sikereket érhessen el. Engem nagyon hasznos tanácsokkal látott el és a régi erős sminktetoválásomat tüntette el gyorsan és fájdalommentesen. Az új tetoválásomnak köszönhetően újra lágy és természetes arc néz vissza rám a tükörbe. A szalonja exkluzív, igényes, tiszta , stílusos, egy külön élmény betérni oda. A profizmus itt kezdődik!!!! Mindenkinek ajánlom!
Csejtei Hajnalka
Tovább olvasom
Tegnap készítette el Melinda szálas technikával a szemöldök tetoválásomat. Nagyszerű szakember, ajánlani tudom mindenkinek, mert kiváló ízléssel készíti el a hozzád illlő formát. Nagyon boldog vagyok, hogy őt választottam!
Kiss Alexandra
Tovább olvasom
Melinda szálas szemöldök tetoválást készített nekem. Nagyon tetszik a végeredmény, csak ajánlani tudom mindenkinek! ☺️
M Mariann
Tovább olvasom
Melinda minden szempontból a legjobb választás. Művész, maximalista, professzionalista, jó ember. Mindenkinek szívből ajánlom, aki szeretné megtartani a természetességet, de tökéletesítve Melinda keze által.
Papp-Budavári Krisztina
Tovább olvasom
Melinda rendkívül kedves, és remek szakember! Bátran ajánlom! Öröm hozzá visszajárni!
Varga Szilvia
Tovább olvasom
Melinda nagyon jó szakember, rendkívül kedves és precíz. Ajánlom mindenkinek.
Nagy Fruzsina
Tovább olvasom
Túlzás nélkül a legjobb a szakmában! Örülök, hogy rátaláltam, az elrontott csúnya szemöldökömből valami csodát varázsolt! Öröm hozzá visszatérni.☺️
Almási Edit
Tovább olvasom
Melinda maga a stílus és elegancia. Ezt tükrözi mind a szalon ahová belépünk illetve minőségi, professzionális munkája is.
Előző
Következő

Hasonló bejegyzések