fbpx
tetoválás férfiaknak

Tetoválás férfiaknak természetes hatással

Fiatal vendégünk alopécia miatt keresett meg bennünket, és szeretett volna egy minél természetesebb szemöldököt. Manapság már könnyebben megoldható a tetoválás férfiaknak, hiszen egyre több olyan módszer van, amivel segíteni tudunk az esztétikai problémákon.
Azt hiszem, a természetes hatás elérését sikerült kiviteleznünk!

Az alopécia kifejezés hajvesztést jelent. 
Több fajtája van, nem csak a fejbőrt érinti, hanem akár más területeket is a testrészen.
Ez a hajveszteség az esztétikai következményeken túl lelkileg is megviselő. 

Az, hogy mitől alakulhat ki, több mindentől függ:
– lehet örökletes
– folyamatos stressz
– pajzsmirigy problémák
– autoimmun betegségek

Többféle technika látható már ebben a szakmában, de a gyógyult eredmény a végleges.
A férfi szemöldök tetoválás, egy olyan kozmetikai tetoválási eljárás, amely rendkívül valósághű megjelenést biztosít, amelyek természetesek és férfiasak, összhangban a meglévő szőrzettel. A férfi szemöldök tetoválás egyre népszerűbb szolgáltatás Magyarországon is. Így tehát a tetoválás férfiaknak ugyanúgy lehetséges, mint nőknek.
A szemöldök tetoválások tartóssága egyébként nagyjából 1-1.5 év, de ez természetesen sok mindentől függ, például bőrtípustól is.
Minden esetben kiemeljük, hogy kizárólag bevizsgált pigmentekkel dolgozunk, ami minden Eu-s minősítésnek megfelel.
A cél, hogy ne látszódjon, hogy tetoválás!

Rólunk mondták

Kamondi Flóra
Tovább olvasom
Melinda egy nagyon profi szakember! Természetes hatású tetoválásokra törekszik és igényes munkák kerülnek ki a kezei alól! A legjobb,legkedvesebb,legfelkészültebb szakember akivel eddig találkoztam. Alázatos a munkájában és mindig a vendég az első számára. Törekszik arra,hogy egyre jobb legyen és egyre nagyobb sikereket érhessen el. Engem nagyon hasznos tanácsokkal látott el és a régi erős sminktetoválásomat tüntette el gyorsan és fájdalommentesen. Az új tetoválásomnak köszönhetően újra lágy és természetes arc néz vissza rám a tükörbe. A szalonja exkluzív, igényes, tiszta , stílusos, egy külön élmény betérni oda. A profizmus itt kezdődik!!!! Mindenkinek ajánlom!
Csejtei Hajnalka
Tovább olvasom
Tegnap készítette el Melinda szálas technikával a szemöldök tetoválásomat. Nagyszerű szakember, ajánlani tudom mindenkinek, mert kiváló ízléssel készíti el a hozzád illlő formát. Nagyon boldog vagyok, hogy őt választottam!
Kiss Alexandra
Tovább olvasom
Melinda szálas szemöldök tetoválást készített nekem. Nagyon tetszik a végeredmény, csak ajánlani tudom mindenkinek! ☺️
M Mariann
Tovább olvasom
Melinda minden szempontból a legjobb választás. Művész, maximalista, professzionalista, jó ember. Mindenkinek szívből ajánlom, aki szeretné megtartani a természetességet, de tökéletesítve Melinda keze által.
Papp-Budavári Krisztina
Tovább olvasom
Melinda rendkívül kedves, és remek szakember! Bátran ajánlom! Öröm hozzá visszajárni!
Varga Szilvia
Tovább olvasom
Melinda nagyon jó szakember, rendkívül kedves és precíz. Ajánlom mindenkinek.
Nagy Fruzsina
Tovább olvasom
Túlzás nélkül a legjobb a szakmában! Örülök, hogy rátaláltam, az elrontott csúnya szemöldökömből valami csodát varázsolt! Öröm hozzá visszatérni.☺️
Almási Edit
Tovább olvasom
Melinda maga a stílus és elegancia. Ezt tükrözi mind a szalon ahová belépünk illetve minőségi, professzionális munkája is.
Előző
Következő

Hasonló bejegyzések