fbpx
karitatív

Karitatív munkám

Fantasztikus, hogy a karitatív munkám során ilyen sokat segíthetek az embereknek, és hogy ilyen precíz munkát tudok végezni, amivel segítem a rászorulókat. A tragikus helyzetekkel való találkozás és azoknak a segítése, akik valamilyen traumán estek át, bizonyára nehéz. De hatalmas erőt ad, nem csak nekem, hanem a vendégemnek is, miután a tükörben megpillanthatja új önmagát.

Az, hogy sminktetoválással/orvosi tetoválással segíthetek a vendégemnek az új életre való átállásban, igazán nagyszerű érzés számomra. Páciensem egy fatüzelésű kazán robbanás áldozata lett, ami súlyos égési sérülésekkel végződött. A lelki traumája szinte felfoghatatlan volt. Azonban részt vett a karitatív programomban, és a feladataim között egy különleges munkára vállalkoztam. Az arcának sérüléseit kezelni és az eredeti ajak színének megfelelően tetoválni, hogy újra elégedett lehessen a megjelenésével, valóban hatalmas változást és reményt hozott neki. Az ilyen jellegű munkáim a szenvedéseket követően is lehetőséget adnak az embereknek az újrakezdésre és az önbizalom visszanyerésére.

Az ilyen karitatív tevékenységek nemcsak az érintett személyeknek jelentenek sokat. Az egész közösségnek is, hiszen pozitív hatást gyakorolnak az emberek életére és az őket körülvevő világra.
Remélem, hogy a munkám során még sok olyan embernek fogok tudni segíteni, és újabb reményt adni, akik már elvesztették hitüket, de általam és a karitatív munkám által egy új világ nyílhat meg számukra.

Rólunk mondták

Kamondi Flóra
Tovább olvasom
Melinda egy nagyon profi szakember! Természetes hatású tetoválásokra törekszik és igényes munkák kerülnek ki a kezei alól! A legjobb,legkedvesebb,legfelkészültebb szakember akivel eddig találkoztam. Alázatos a munkájában és mindig a vendég az első számára. Törekszik arra,hogy egyre jobb legyen és egyre nagyobb sikereket érhessen el. Engem nagyon hasznos tanácsokkal látott el és a régi erős sminktetoválásomat tüntette el gyorsan és fájdalommentesen. Az új tetoválásomnak köszönhetően újra lágy és természetes arc néz vissza rám a tükörbe. A szalonja exkluzív, igényes, tiszta , stílusos, egy külön élmény betérni oda. A profizmus itt kezdődik!!!! Mindenkinek ajánlom!
Csejtei Hajnalka
Tovább olvasom
Tegnap készítette el Melinda szálas technikával a szemöldök tetoválásomat. Nagyszerű szakember, ajánlani tudom mindenkinek, mert kiváló ízléssel készíti el a hozzád illlő formát. Nagyon boldog vagyok, hogy őt választottam!
Kiss Alexandra
Tovább olvasom
Melinda szálas szemöldök tetoválást készített nekem. Nagyon tetszik a végeredmény, csak ajánlani tudom mindenkinek! ☺️
M Mariann
Tovább olvasom
Melinda minden szempontból a legjobb választás. Művész, maximalista, professzionalista, jó ember. Mindenkinek szívből ajánlom, aki szeretné megtartani a természetességet, de tökéletesítve Melinda keze által.
Papp-Budavári Krisztina
Tovább olvasom
Melinda rendkívül kedves, és remek szakember! Bátran ajánlom! Öröm hozzá visszajárni!
Varga Szilvia
Tovább olvasom
Melinda nagyon jó szakember, rendkívül kedves és precíz. Ajánlom mindenkinek.
Nagy Fruzsina
Tovább olvasom
Túlzás nélkül a legjobb a szakmában! Örülök, hogy rátaláltam, az elrontott csúnya szemöldökömből valami csodát varázsolt! Öröm hozzá visszatérni.☺️
Almási Edit
Tovább olvasom
Melinda maga a stílus és elegancia. Ezt tükrözi mind a szalon ahová belépünk illetve minőségi, professzionális munkája is.
Előző
Következő

Hasonló bejegyzések