fbpx

Kreativitás a sminktetoválásban

Képzeld csak el, hogy egyszer csak azt veszed észre, hogy a bőröd foltokban elkezd kifehéredni. Majd ezek a foltok egyre nagyobbá válnak, esetleg még szaporodnak is. Ráadásul teljesen tehetetlen vagy az elindult folyamattal szemben.
Hiába keresed a válaszokat, azok nincsenek, hiszen még az orvostudomány sem tudja bizonyosan megmondani, a vitiligo miért alakul ki és tartós, hatékony gyógymód sem létezik rá. 
A tehetetlenség az első, ami ilyenkor felmerül. „Megoldás kell! Feltétlenül szükségszerű!” – érzi ezt az, aki érintett ebben a bőrproblémában. A pigmenthiányos foltok leggyakrabban a test leginkább látható felületein jelennek meg és terjednek tovább: az arcon, a kézfejen stb. 
Gondolj csak bele abba, hogy az utcán, munkahelyen, iskolában, bevásárlás közben és általában mindenhol megbámulnak az emberek, esetleg meg is ijednek attól való félelmükben, hogy ezek a foltok átterjedhetnek rájuk is. 
Ez a félelmük természetesen alaptalan, hiszen a vitiligo nem fertőző. Ez egy pigmenthiányos állapot, mely esztétikailag okoz súlyos problémákat. 
Ezt az állapotot nevezhetnénk az önbizalom gyilkosának is, hiszen ebből a szempontból is óriási kihívás. 
Ezt tapasztalta ez a fiatal lány is, akinek az állán jelent meg a vitiligo. Az ő esetét szeplői tették igazán speciálissá és érdekessé. Szakmailag is igen érdekes kihívás előtt találtam magam. 
Hogyan lehet ebben az esetben a vitiligós foltot úgy elfedni, hogy az tökéletesen illeszkedjen az egészséges bőrfelülethez? A megoldás a fotón is jól látszik: amellett, hogy vitiligo tetoválással a fehér felületet saját bőrszínéhez igazítottam, szeplőket is tetováltam neki. 
Ezt a lányt tökéletesen boldoggá tette az eredmény. Gondolnád, hogy valakit boldoggá tesz az, mikor visszakapja a szeplőit? Ebben az esetben bizony ez történt!
Engem azonban az tesz boldoggá, hogy a munkám során tartós megoldást nyújthatok azoknak, akik talán már fel is adták, hogy visszakapják eredeti arcukat. 
Egyetértesz annak fontosságával, hogy az érintettek tudomást szerezzenek arról, hogy van a vitiligóra esztétikai megoldás? Ha igen, kérlek segíts azzal, hogy továbbküldöd vagy megosztod ezt a cikket.

Rólunk mondták

Kamondi Flóra
Tovább olvasom
Melinda egy nagyon profi szakember! Természetes hatású tetoválásokra törekszik és igényes munkák kerülnek ki a kezei alól! A legjobb,legkedvesebb,legfelkészültebb szakember akivel eddig találkoztam. Alázatos a munkájában és mindig a vendég az első számára. Törekszik arra,hogy egyre jobb legyen és egyre nagyobb sikereket érhessen el. Engem nagyon hasznos tanácsokkal látott el és a régi erős sminktetoválásomat tüntette el gyorsan és fájdalommentesen. Az új tetoválásomnak köszönhetően újra lágy és természetes arc néz vissza rám a tükörbe. A szalonja exkluzív, igényes, tiszta , stílusos, egy külön élmény betérni oda. A profizmus itt kezdődik!!!! Mindenkinek ajánlom!
Csejtei Hajnalka
Tovább olvasom
Tegnap készítette el Melinda szálas technikával a szemöldök tetoválásomat. Nagyszerű szakember, ajánlani tudom mindenkinek, mert kiváló ízléssel készíti el a hozzád illlő formát. Nagyon boldog vagyok, hogy őt választottam!
Kiss Alexandra
Tovább olvasom
Melinda szálas szemöldök tetoválást készített nekem. Nagyon tetszik a végeredmény, csak ajánlani tudom mindenkinek! ☺️
M Mariann
Tovább olvasom
Melinda minden szempontból a legjobb választás. Művész, maximalista, professzionalista, jó ember. Mindenkinek szívből ajánlom, aki szeretné megtartani a természetességet, de tökéletesítve Melinda keze által.
Papp-Budavári Krisztina
Tovább olvasom
Melinda rendkívül kedves, és remek szakember! Bátran ajánlom! Öröm hozzá visszajárni!
Varga Szilvia
Tovább olvasom
Melinda nagyon jó szakember, rendkívül kedves és precíz. Ajánlom mindenkinek.
Nagy Fruzsina
Tovább olvasom
Túlzás nélkül a legjobb a szakmában! Örülök, hogy rátaláltam, az elrontott csúnya szemöldökömből valami csodát varázsolt! Öröm hozzá visszatérni.☺️
Almási Edit
Tovább olvasom
Melinda maga a stílus és elegancia. Ezt tükrözi mind a szalon ahová belépünk illetve minőségi, professzionális munkája is.
Előző
Következő

Hasonló bejegyzések