fbpx
sminktetováló alapképzés

Magas színvonalú sminktetováló alapképzés

Magyarországon ma már egyre több helyen lehet elvégezni a sminktetováló alapképzés szakmát. Érvényben lévő szabályozás alapján az végezheti el, aki már elsajátította a kozmetikus szakmát. 
Pár évvel ezelőtt egy OKJ-s szakmát bárki pár hónap alatt a magáénak tudhatott, az már kérdés, hogy mennyi valós tudás van mögötte, hiszen pár hónap alatt nem igazán lehet elsajátítani egy új szakmát. Hosszú hónapok óta téma volt az oktatásban a szakképzési rendszer átalakítása, és a szakképzési törvény módosult, mely módosítás 2020-tól hatályos. Innentől kezdve a szakképzés már kizárólag szakképző intézményekben folytatható.
Ha elvégeztük a kozmetikus iskolát és a megfelelő sminktetováló alapképzést, akkor minőségi munkánkkal akár kiemelkedő jövedelmet is elérhetünk.

De nem ennyire egyszerű a helyzet… Vannak induló költségek, amik a több millió forintot is elérhetik!
Hogyan is áll ez össze?!

Nézzük meg!

Ma már nagyon sok egy napos sminktetováló alapképzés van, ami csak egy témára terjed ki, ezt nem javaslom senkinek! Ezek a gyorstalpaló oktatások nem adnak kellő magabiztosságot és tudást, így készülhet sok olyan tetoválás ami nem lesz megfelelő, vagy a tanuló neki se áll dolgozni, hiszen ő is érzi, nincs meg a kellő magabiztossága ahhoz, hogy dolgozzon. 
Ilyenkor szoktak eljönni hozzánk egy teljes alap oktatásra, ahol mind a három modult megtanulják (nem három nap alatt), és kellő magabiztosságot és tudást szereznek.

Egy kezdő szett használt eszközökkel, olcsóbb verzióban 500.000-1 millió Forint körül mozog. Ismerjük azonban a mondást: „Olcsó húsnak, híg a leve!”
Ez pontosan így van, téged a munkáid alapján fognak megítélni! Ha gyenge, szakmailag nem helyes, rossz minőségű sminktetoválásokat készítesz, akkor a vendégeid elégedetlenek lesznek, és negatív kritikát fogsz kapni, ami sokkal gyorsabban terjed, mint a pozitív értékelések!
Tehát, ha el akarod kezdeni a sminktetováló szakmát, akkor válassz olyan céget, amelyik mögött komoly tapasztalat áll, kis csoportban foglalkoznak veled, és sok gyakorlatot tartalmaz a sminktetováló oktatás. 

A sminktetováló alapképzés oktatása a GM Akadémián

Nálunk a GM Akadémián egy sminktetováló alapképzés 9 napos oktatásból áll. 
Kezdődik egy 3 napos elméleti oktatással, ahol mindenről alapos oktatást kapnak a tanulók, valamit tankönyvet és munkafüzetet, amiben rengeteg gyakorolni való vár rájuk. 
2 hetes otthoni gyakorlás, rajzolás és tanulás után, 4 nap gyakorlati oktatás veszi kezdetét, ahol első körben a sok házi feladatnak köszönhető tudást tudják latexen való gyakorlásba fordítani. Itt már saját tetováló géppel történik a munka. 
Ezután egy gyakorló vizsga jön élő modellen, utána pedig a záró vizsga, ahol a tanulók sikeres vizsgázás után Biotek Diplomát kapnak.
Minden esetben kiscsoportos képzéseket indítunk, ezzel biztosítva a gyakorlatiasságot.

Amennyiben felkeltette a szakma az érdeklődésedet, vagy rendelkezel már tudással de nem érzed elegendőnek, jelentkezz bátran képzésünkre:

Sminktetováló képzéseink >>

Rólunk mondták

Kamondi Flóra
Tovább olvasom
Melinda egy nagyon profi szakember! Természetes hatású tetoválásokra törekszik és igényes munkák kerülnek ki a kezei alól! A legjobb,legkedvesebb,legfelkészültebb szakember akivel eddig találkoztam. Alázatos a munkájában és mindig a vendég az első számára. Törekszik arra,hogy egyre jobb legyen és egyre nagyobb sikereket érhessen el. Engem nagyon hasznos tanácsokkal látott el és a régi erős sminktetoválásomat tüntette el gyorsan és fájdalommentesen. Az új tetoválásomnak köszönhetően újra lágy és természetes arc néz vissza rám a tükörbe. A szalonja exkluzív, igényes, tiszta , stílusos, egy külön élmény betérni oda. A profizmus itt kezdődik!!!! Mindenkinek ajánlom!
Csejtei Hajnalka
Tovább olvasom
Tegnap készítette el Melinda szálas technikával a szemöldök tetoválásomat. Nagyszerű szakember, ajánlani tudom mindenkinek, mert kiváló ízléssel készíti el a hozzád illlő formát. Nagyon boldog vagyok, hogy őt választottam!
Kiss Alexandra
Tovább olvasom
Melinda szálas szemöldök tetoválást készített nekem. Nagyon tetszik a végeredmény, csak ajánlani tudom mindenkinek! ☺️
M Mariann
Tovább olvasom
Melinda minden szempontból a legjobb választás. Művész, maximalista, professzionalista, jó ember. Mindenkinek szívből ajánlom, aki szeretné megtartani a természetességet, de tökéletesítve Melinda keze által.
Papp-Budavári Krisztina
Tovább olvasom
Melinda rendkívül kedves, és remek szakember! Bátran ajánlom! Öröm hozzá visszajárni!
Varga Szilvia
Tovább olvasom
Melinda nagyon jó szakember, rendkívül kedves és precíz. Ajánlom mindenkinek.
Nagy Fruzsina
Tovább olvasom
Túlzás nélkül a legjobb a szakmában! Örülök, hogy rátaláltam, az elrontott csúnya szemöldökömből valami csodát varázsolt! Öröm hozzá visszatérni.☺️
Almási Edit
Tovább olvasom
Melinda maga a stílus és elegancia. Ezt tükrözi mind a szalon ahová belépünk illetve minőségi, professzionális munkája is.
Előző
Következő

Hasonló bejegyzések